Wij zijn op zoek naar een
Belastingadviseur/Fiscalist Parttime/zzp


Met een grote glimlach vullen ze de deuropening: Wendy, José, Chantal en Liesbeth. De vier dames staan jou al op te wachten. Het team van Acount: ze lachen en delen veel met elkaar, maar werken ook ontzettend hard. Vandaag is jouw eerste dag hier als belastingadviseur. Met veel plezier leiden de dames jou naar jouw nieuwe werkplek. Na een gezellig onderonsje en uitleg over het koffiezetapparaat start jij jouw computer op. Kom maar op met deze leuke, nieuwe uitdaging! 

Het team van Acount straalt precies uit wat Acount is. Een laagdrempelig, toegankelijk administratiekantoor in Beek en Donk waar klant en collega centraal staan. Daarom stonden vanmorgen niet alleen de deuren voor jou open; deze staan altijd voor iedereen open. En omdat de klantenportefeuille van Acount groeit en dit bedrijf graag zelf alle disciplines in huis heeft, is er ruimte om het team uit te breiden met een parttime/zzp belastingadviseur. Heb jij deze kennis in huis? Lees dan vooral verder! 

Wat maakt Acount uniek?
Acount is het bedrijf van Wendy Claassen – van Schijndel. Vóór Acount runde zij met haar voormalige compagnon 16 jaar lang financieel administratiekantoor Artifex Finance. 2 jaar geleden is Acount opgericht. Een administratiekantoor waar je altijd welkom bent. Ondernemers kunnen hier terecht voor het bijwerken van de administratie, BTW-aangifte, het samenstellen van de jaarrekening, verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting én financiële en fiscale adviezen. 

Hoe kun jij komen te werken als belastingadviseur van en voor Acount?Acount wil graag een belastingadviseur in huis hebben, zodat er korte lijntjes zijn in alle facetten van het vak. Hiervoor zijn diverse opties bespreekbaar. Zo is dit bijvoorbeeld dé kans voor werknemers, die verder willen gaan als ondernemer en op deze manier én een eigen kantoorruimte (boven) benutten én meteen voor 8 tot 16 uren een opdrachtgever hebben. Uiteraard kun je hierbij gebruikmaken van alle faciliteiten van Acount. Daarnaast is dit ook dé kans voor belastingadviseurs die parttime willen werken in loondienst en kandidaten die de ambitie hebben om in de toekomst partner te worden van Acount. 

Om als belastingadviseur aan de slag te gaan bij Acount, dien je te bezitten over … 
… een afgeronde hbo- of wo-opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht
… een brede fiscale kennis  
… een accurate werkwijze 
… eventuele ambitie om door te groeien binnen het bedrijf 
… goede communicatieve, sociale vaardigheden
… goede samenwerkingscapaciteiten  

En jij zou voor Acount willen werken, omdat …
… je uiteraard een goed salaris ontvangt (tussen de €3000,- en €5000,- bruto op basis van een volledige werkweek) 
… je een netto onkostenvergoeding ontvangt 
… 27 vakantiedagen krijgt 
… er veel mogelijkheden zijn tot ontplooiing en doorgroeien op zzp- en/of partnerbasis 
… jij bij Acount de mogelijkheid hebt om jouw werktijden zelf in te delen
… zo’n leuk team jou ontzettend aanspreekt! En ja, deze dames zien het ook zeker zitten om het kantoor te verrijken met een mannelijke collega 

Solliciteren of sparren hierover? 
Wil jij graag over de mogelijkheden sparren als nieuwe belastingadviseur/fiscalist van Acount? Neem dan vooral contact op met Wendy of stuur haar jouw cv en sollicitatiebrief toe, w.claassen@acount.nl