Wij zijn op zoek naar een
Ervaren fiscalist/belastingadviseur 16 tot 22 uur


Administratiekantoor ACOUNT uit Beek en Donk is per direct op zoek naar een fiscalist. Belangrijk voor deze functie is dat je een passende fiscale opleiding hebt afgerond. Bijvoorbeeld belastingadviseur of fiscaal recht. Ook ervaring vinden we voor deze functie belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar een fiscalist met minimaal tien jaar ervaring. Wat betreft jouw werkzaamheden kunnen we kort en krachtig zijn; binnen ACOUNT ga jij alle voorkomende fiscale werkzaamheden uitvoeren. 

Dit ben jij 
Behalve dat we graag weten wie je bent als professional, willen we ook graag weten wie jij bent als collega. Sommige kenmerken die wij zoeken spreken misschien voor zich. Toch vinden we ze zó belangrijk dat we ze graag benadrukken. Je helpt mensen bijvoorbeeld graag verder, ook je collega’s. Dat doe je op een plezierige, enthousiaste en oplossingsgerichte manier. Als fiscalist bij ACOUNT wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkt en uitdagingen niet uit de weg gaat. Bij ACOUNT staan we altijd open voor elkaars inbreng. Verder zien we graag dat je zelfverzekerd bent, initiatief neemt en je snel thuis voelt in een hecht team. 

Dit zijn wij
Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest onder de naam Artifex Finance heeft Wendy Claassen besloten zelfstandig verder te gaan als ACOUNT; een informeel, laagdrempelig kantoor in Beek en Donk. 16 jaar ervaring is een stevige basis om op verder te bouwen. Misschien wel samen met jou als collega. Als collega krijg je bij ACOUNT alle ruimte om jezelf te ontplooien en om mee te groeien met de ontwikkelingen van ons kantoor. Wij vinden het belangrijk dat jij je door de functie uitgedaagd voelt en dat er een gezonde balans is tussen werk en privé. 

Laat van je horen!
Spreekt ons verhaal jou aan? En denk je, ze zijn op zoek naar mij! Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar Wendy Claassen. w.claassen@acount.nl. Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje of bel even met 0492-218970. 

 

Wendy Claassen - van Schijndel Eigenaar Het team
Neem contact op