Wij zijn op zoek naar een
Assistent Accountant 22 tot 28 uur per week


Wij zijn een klein administratiekantoor in Beek en Donk en richten ons op (starende) ondernemers in het MKB. Wij hebben een diversiteit aan klanten zoals ondernemers in de zorg, winkeliers, zzp’ers in de bouw, autobedrijven maar bijvoorbeeld ook een minicamping, een sporthal, een coaching praktijk, solexverhuur en natuurlijk nog vele andere maar hierbij een kleine indruk.Houd jij van afwisseling, cijfers en werk je graag met leuke collega’s? Wij bieden jou een afwisselende baan bij ons informele kantoor. Wij zijn flexibel en vinden een gezonde balans tussen werk en privé erg belangrijk!

 

De functie
Jij gaat jaarrekeningen samenstellen, aangiftes verzorgen, klanten adviseren, administraties bijwerken en andere voorkomende werkzaamheden horende bij deze functie.

Waar zijn wij naar op zoek
Iemand die ons team komt versterken met een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Accountancy of SPD en een aantal jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie. Je bent verantwoordelijk, zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Laat van je horen!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je op onze website gekeken en spreekt de informele sfeer en het karakter van een klein, professioneel kantoor jou aan. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar Wendy Claassen w.claassen@acount.nl. Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje of bel even met 0492-218 970.

Wendy Claassen - van Schijndel Eigenaar Het team
Neem contact op