Onze Klanten
Van zzp tot meer dan twee
Wendy Claassen - van Schijndel Eigenaar Het team
Neem contact op

Klanten over ons

Laagdrempelig, respectvol en goed geregeld

“We bouwen een echte band op met onze klanten. Mensen voelen zich welkom en vertrouwd bij ons. Als klant geef je tenslotte een gevoelig deel van je onderneming uit handen. Daar gaan wij respectvol mee om. Dan helpt het dat ACOUNT een laagdrempelig kantoor is waar we elkaar en klanten op voornaambasis aanspreken.” Wendy Claassen


Van betekenis zijn voor onze klanten is het leukste dat er is

Ben jij een mkb’er?

Ondernemen in het MKB is geen peulenschil. Je moet een passend pand huren of kopen, personeel aannemen, een bedrijfsstructuur kiezen. Beslissingen die groot genoeg zijn om wakker van te liggen. Vooral als je gevoel je vertelt dat het financiële stuk onvoldoende geborgd is. Geruststelling is dan erg belangrijk. Bij ACOUNT werken we met plezier voor ondernemers in het MKB. Wij staan klaar en ondersteunen je vanaf de start van je zaak tot je eerste jubileum en verder. 


Laat je niet verrassen door het beruchte 3e jaar en regel je voorlopige aanslag!

Beste zzp’er

Als zzp’er ben je het liefst alleen maar met je vak bezig. Stel je doet je administratie en btw-berekening zelf. Veel plezier beleef je er niet aan, maar het scheelt in de kosten. Maar wegen de tijd die het je kost en de mogelijke frustraties op tegen de rust en de focus die je hebt als je je administratie uitbesteedt? Wij helpen je graag verder en sturen bijvoorbeeld ook tussentijds bij. Waar sta je? Wij maken je wijzer en kijken met je mee naar de fiscale voordelen en financiële keuzes. 

Klanten over ons

Wij vertrouwen blind op ACOUNT

“MEMO verzorgt de dagbesteding voor volwassenen in de regio Boekel. Dat doe ik samen met Emmy van den Broek plus een team van 8 begeleiders op drie locaties, waaronder onze zorgboerderij in Boekel. We zijn 10 jaar geleden klein begonnen en hebben destijds direct contact opgenomen met Wendy. Dit is ons idee, is dat haalbaar? Lees meer

Liesbeth van de Valk Financial Consultant Het team
Neem contact op

Ons team

Een hele zorg minder

“De meeste van onze klanten hebben al genoeg op hun bord. Een eigen onderneming, personeel, deadlines, verantwoordelijkheden. Administratieve ondersteuning geeft lucht. Een essentiële factor voor een succesvolle onderneming.


Wij hebben antwoord op al jouw financiële vragen…

Beste starter

Je hebt een product of een dienst waar je graag de markt mee op wil. Tegelijkertijd heb je ook veel vragen en onzekerheden. Je bent op zoek naar informatie en houvast. Dat product heb je helemaal in de vingers. Het financiële en administratieve reilen en zeilen daarentegen, dat zit een beetje in de weg. ACOUNT helpt je graag verder en geeft jou het nodige vertrouwen. Dat geeft ruimte. In je hoofd én in je agenda. Al jouw waardevolle energie steek je in de lancering van je bedrijf. En al die onduidelijkheid, die maken wij duidelijk.