Onze Klanten
Van zzp tot meer dan twee
Wendy Claassen - van Schijndel Eigenaar Het team
Neem contact op

partnerschap

We bouwen een echte band op met onze klanten

“Mensen voelen zich welkom en vertrouwd bij ons. Als klant geef je tenslotte een gevoelig deel van je onderneming uit handen. Daar gaan wij respectvol mee om. Dan helpt het dat ACOUNT een laagdrempelig kantoor is waar we elkaar en klanten op voornaambasis aanspreken.” Wendy Claassen


klantcase

SBN Salon over ACOUNT

Ik kan ACOUNT altijd bereiken. Ik hoef maar een appje te sturen en dan krijg ik zelfs op zondagavond om 22:30 uur nog een appje terug. Dat vind ik echt super! Ze staan altijd voor je klaar en leggen alles heel goed uit. Daarom beveel ik ACOUNT van harte aan.

Lees verder...

klantcase

Backbone Academy over ACOUNT

‘Word diegene die je vroeger zelf nodig had’. Zo luidt het credo van Backbone Academy. Deze club ervaringsdeskundigen ondermijnt het ronselen van jongeren door zwaardere criminelen. Marc Min en zijn team plukken jongens van de straat, bieden hen kansen en leiden ze op tot jeugdwerker. Hoe het team van ACOUNT hierin past? Dat lees je in deze klantcase.

Lees verder...

klantcase

Camperservice Endevoets over ACOUNT

Wat ACOUNT zo’n fijn bedrijf maakt is het persoonlijke karakter, gecombineerd met de juiste kennis. Ik geef ACOUNT absoluut een 9, misschien zelfs wel een 10. ACOUNT kijkt echt naar jouw situatie en stemt daar het advies op af. Dat vinden wij heel belangrijk!

Lees verder...

klantcase

Feestshop De Ballon over ACOUNT

Ruim tien jaar geleden namen mijn man en ik de winkel over van de toenmalige eigenaar Sjack. Tijdens de overname begeleidde Wendy ons perfect. Ze heeft het overnamebedrag vastgesteld en de contracten opgesteld. Wendy heeft ook de administratie geregeld en de contracten van het personeel op onze naam laten zetten.

Lees verder...

klantcase

Dagbesteding MEMO Gemert over ACOUNT

Over 5 jaar wil Cindy, eigenaresse van Dagbesteding MEMO Gemert, vooral blijven doen wat ze het liefst doet: mensen in hun kracht zetten. “Ik ben goed onderlegd in het begeleiden van mensen. Hele dagen op kantoor zitten vind ik niet leuk. Daarom is het zo fijn dat ACOUNT dat samen met mij oppakt.”

Lees verder...

klantcase

Haarmode Rian over ACOUNT

Sinds 2005 ben ik klant bij Acount. Ik ben via een vriendin bij haar terecht gekomen en heb daar geen moment spijt van. Ze zijn er voor de kleine zelfstandige. Je wordt snel geholpen en alle medewerkers in het bedrijf kennen mij en mijn onderneming. Dus iedereen binnen Acount kan mij te woord staan, dat vind ik erg prettig.

Lees verder...

klantcase

Autobedrijf SARO over ACOUNT

Onze core business is autoreparaties. Daar ligt onze focus. Van B tot Z, we doen namelijk alles behalve de A van autoverkoop. Ik wil liever niet teveel tijd aan andere zaken besteden. De controle van onze administratie en de jaarrekening laten we daarom liever aan experts over. Sinds 2009 werken we met Wendy Claassen van ACOUNT.

Lees verder...

klantcase

Snoeperij Jantje over ACOUNT

Wij hebben Wendy van ACOUNT zo’n 6 jaar geleden leren kennen. Er was direct een goede klik. Het voelt echt alsof ze een onderdeel van ons bedrijf is. Ze neemt ons veel werk uit handen en denkt met ons mee.  Ik adviseer startende ondernemers die zelf de administratie doen lastig vinden graag om naar ACOUNT te gaan. Het betaalt zich vanzelf weer terug.

Lees verder...


Van betekenis zijn voor onze klanten is het leukste dat er is

Ben jij een mkb’er?

Ondernemen in het MKB is geen peulenschil. Je moet een passend pand huren of kopen, personeel aannemen, een bedrijfsstructuur kiezen. Beslissingen die groot genoeg zijn om wakker van te liggen. Vooral als je gevoel je vertelt dat het financiële stuk onvoldoende geborgd is. Geruststelling is dan erg belangrijk. Bij ACOUNT werken we met plezier voor ondernemers in het MKB. Wij staan klaar en ondersteunen je vanaf de start van je zaak tot je eerste jubileum en verder. 

Laat je niet verrassen door het beruchte 3e jaar en regel je voorlopige aanslag!

Beste zzp’er

Als zzp’er ben je het liefst alleen maar met je vak bezig. Stel je doet je administratie en btw-berekening zelf. Veel plezier beleef je er niet aan, maar het scheelt in de kosten. Maar wegen de tijd die het je kost en de mogelijke frustraties op tegen de rust en de focus die je hebt als je je administratie uitbesteedt? Wij helpen je graag verder en sturen bijvoorbeeld ook tussentijds bij. Waar sta je? Wij maken je wijzer en kijken met je mee naar de fiscale voordelen en financiële keuzes. 

Liesbeth van de Valk Financial Consultant Het team
Neem contact op

Ons team

Een hele zorg minder

De meeste van onze klanten hebben al genoeg op hun bord. Een eigen onderneming, personeel, deadlines, verantwoordelijkheden. Administratieve ondersteuning geeft lucht. Een essentiële factor voor een succesvolle onderneming.