Camper en Caravan Service Endevoets over ACOUNT

ACOUNT kijkt echt naar jouw situatie

“Wij zijn Ruud en Wendy Endevoets. We hebben ieder een eigen bedrijf en runnen samen Camper en Caravan Service Endevoets. Je kunt bij ons terecht voor de (ver)bouw van bussen, caravans en campers. We kijken naar de wensen van de klant en maken een ontwerp op maat. Van maatwerk inrichting tot serviceluiken, dakramen, zonnepanelen en omvormers.”


Perfect team

“Het idee voor Camper en Caravan Service Endevoets is ontstaan door onze liefde voor kamperen. Met zo’n bus kun je gaan en staan waar je wilt, maar eigenlijk voldoen de meeste camperbussen niet aan ál je wensen. Ruud heeft altijd in de unitbouw en interieurbouw gezeten. Hij past nu dezelfde kennis en technieken toe, maar dan in een bus, camper of caravan. En terwijl Ruud het vaktechnische gedeelte van het bedrijf voor zijn rekening neemt, pak ik de administratie op. Daarvoor schakel ik veel met Wendy van ACOUNT. Ruud en ik besteedden onze boekhouding al uit bij ACOUNT, dus toen we met de Camper en Caravan Service startten, hebben we Wendy ook direct aangehaakt.”


Begeleiding bij de opstart van ons bedrijf

“Ik heb Wendy gebeld en uitgelegd dat we de stap wilden maken omdat we eindelijk het perfecte pand hiervoor op het oog hadden. Ze heeft ons echt overal bij geholpen. Van het uitleggen van de voor- en nadelen tot het geven van advies over de procedure bij de bank, het samenvoegen van onze bedrijven bij de KvK en het inrichten van het boekhoudprogramma, om maar wat te noemen. We moesten zoveel papieren overleggen toen we hier gingen wonen, dat hadden we zonder Wendy nooit kunnen doen.”

 

Persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie

“Wat ACOUNT zo’n fijn bedrijf maakt is het persoonlijke karakter, gecombineerd met de juiste kennis. Ik geef ACOUNT absoluut een 9, misschien zelfs wel een 10. ACOUNT kijkt echt naar jouw situatie en stemt daar het advies op af. Dat vinden wij heel belangrijk!”

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Een (nieuw) bedrijf starten doe je niet elke dag. Kun jij daar wel wat professionele hulp bij gebruiken? En wil jij ook de ervaring en expertise inzetten van Administratiekantoor ACOUNT?

Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.