Sam van Veggel over de samenwerking met ACOUNT

Ze staan altijd voor je klaar en leggen alles heel goed uit

Sam van Veggel is 21 jaar en heeft haar eigen nagelsalon SBN Salon in Lieshout. Tijdens haar stage, als onderdeel van de opleiding tot schoonheidsspecialiste, kwam ze erachter dat ze zich wilde specialiseren als nagelstyliste. Zodoende begon ze met een salon aan huis. Eerst voor een paar klanten, maar nu werkt ze de hele week van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.


Over SBN Salon

Op 1 februari 2021 is Sam officieel begonnen met Sam Beauty & Nails (SBN), zo vertelt ze: “Ik begon met het zetten van acrylnagels, maar sinds kort heb ik BIAB ontdekt. Dat is echt een superproduct! Het biedt versteviging en verzorging van je eigen nagels zodat je er geen broze en beschadigde nagels aan overhoudt als je stopt.”


Tevreden klanten

Het gaat goed met de salon van de 21-jarige onderneemster, maar natuurlijk kent ze ook uitdagingen: “Het krijgen en behouden van klanten is mijn grootste uitdaging, maar ik weet dat tevreden klanten de beste reclame maken" vertelt Sam. Daarom doe ik er alles aan om mijn klanten super tevreden te maken. En dat gaat goed. Ik ben vooral trots op de gezellige sfeer in mijn salon. Iedereen voelt zich hier welkom en vertrouwd. Ze voelen zich hier echt thuis. Ik heb geen megasalon, we zitten echt één-op-één. Daardoor vertellen klanten mij van alles. Ook dingen die ze normaal niet zo snel vertellen. Ik ben trots dat ik dan een luisterend oor kan bieden.”


De keuze voor ACOUNT

Toen Sam 2 jaar geleden startte met SBN, ging ze direct op zoek naar een boekhouder. “Ik wilde dat alle administratieve zaken gemakkelijk en vlot zouden verlopen en toevallig kende ik José van ACOUNT. Ik heb daardoor niet getwijfeld en meteen voor ACOUNT gekozen. Daar ben ik vanaf dag 1 zo goed geholpen. Zo ben ik op advies van ACOUNT gestart in de KOR-regeling. Dat was gunstiger in mijn situatie gezien het aantal uren dat ik werkte. Toen ik begon te groeien merkte Wendy op dat ik beter uit de KOR kon stappen. Zo goed wordt mijn administratie dus bijgehouden!”
 

En wat maakt ACOUNT zo’n fijn administratiekantoor?

“Wat ik super prettig vind is dat ik ACOUNT altijd kan bereiken. Ik hoef maar een appje te sturen en dan krijg ik zelfs op zondagavond om 22:30 uur nog een appje terug. Dat vind ik echt super! Ze staan altijd voor je klaar en leggen alles heel goed uit. Daarom beveel ik ACOUNT van harte aan”, aldus Sam.

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Wil jij ook professioneel en succesvol starten met jouw bedrijf? Het team van ACOUNT Administratiekantoor is er voor je met raad en daad.


Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.