Onze Diensten
Hoe meer inzicht, hoe gerichter ons advies

ACOUNT biedt verschillende administratieve diensten.

Je kan voor één of voor meerdere diensten kiezen, wat het beste bij jouw past. Hoe meer inzicht wij hebben in de administratie van jouw onderneming, hoe gerichter wij jou van advies kunnen voorzien. Wij noemen dat meegroeien met onze klanten.

Onze belangrijkste diensten op een rijtje: 

  • Administratieve werkzaamheden
  • Jaarrekeningen samenstellen
  • Fiscale aangiftes verzorgen
  • Adviezen
  • Loonadministratie

Regel het voordat het je als ondernemer teveel wordt

Administratieve werkzaamheden

Niet iedereen is administratief even goed onderlegd. Sommige ondernemers hebben geen moeite met hun administratie, anderen zien het vooral als een last. Wij begeleiden je bij jouw administratie of nemen je al het cijferwerk uit handen. Wij houden bij, geven advies, controleren boekingen en/of zorgen voor een correcte btw-berekening.

Jaarrekeningen samenstellen

Als ondernemer wil je weten waar je staat. Een jaarrekening geeft je inzicht. Zie het maar als het sluitstuk van je financiële administratie. De balans, winst- en verliesrekening geven jou een heldere blik op je zakelijke situatie. Waar staat je onderneming? Hoe sta je ervoor? Welke beslissingen ga je nemen? Wij geven je graag antwoord en advies.

Fiscale aangiftes verzorgen

De blauwe envelop: je ziet hem liever niet. Als ondernemer heb je te maken met verschillende soorten belasting. Je jaarlijkse inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting bijvoorbeeld. Wij kennen de fiscale mogelijkheden en de juiste route door belastingland. Wij maken het leuker én makkelijker voor je. 

Adviezen

Je zoekt de meest optimale situatie voor je onderneming, op het gebied van financiën, belastingen en administratieve verplichtingen. Goed onderbouwd advies is dan belangrijk. Hoe meer inzicht wij hebben in jouw situatie, hoe gerichter ons advies is. 

Loonadministratie

Heb je personeel in dienst of ben je van plan iemand in dienst te nemen? Dan ben je verplicht om een loonadministratie bij te houden, met alle verantwoordelijkheden van dien. Van éénpitter naar personeel is een grote stap. Wij helpen je daar graag bij. 

José de Groot - Schepens Administratief medewerkster / Financial Consultant Het team
Neem contact op

Haken en ogen

Wij weten waar we op moeten letten

“Voor ondernemers zitten nogal wat haken en ogen aan administraties en belastingen. Details die je maar net moet weten. Kies voor de zekerheid van een professionele ondersteuning.