Cindy Kroef van Dagbesteding MEMO Gemert over ACOUNT

Geen vraag is te gek

Over Dagbesteding MEMO Gemert

“MEMO staat voor MEnsen en MOgelijkheden. We kijken naar wat de mensen wél kunnen, niet naar wat ze niet kunnen. Dat is de kracht van MEMO, al sinds 2009”, vertelt Cindy Kroef - eigenaresse van Dagbesteding MEMO Gemert. "MEMO brengt mensen met een beperking, vrijwilligers, medewerkers én de Gemertse samenleving samen. We doen veel klusjes voor bedrijven in de omgeving. Daar genieten onze cliënten echt van. Denk aan het ondersteunen van leraren en conciërges op de scholen bij het vullen van lijmpotjes, het wegbrengen van oud papier en het voorlezen van de kinderen bijvoorbeeld.”

“Het leuke is dat mensen hier echt vrienden worden en ook in het weekend samen afspreken of naar clubjes gaan. Mensen hebben echt een klik en daar bouwen wij tijdens de dagbesteding op verder. We zijn een kleine organisatie waardoor we de activiteiten écht op de client kunnen afstemmen.”

 

De grootste uitdaging van het ondernemerschap

Over 5 jaar wil Cindy vooral blijven doen wat ze het liefst doet: mensen in hun kracht zetten. “Ik wil niet te veel groeien. Ik wil dat mensen de weg naar MEMO Gemert blijven vinden, zowel mensen met een zorgvraag als de mensen met een maatschappelijke klus.” En daarin speelt ACOUNT een belangrijke rol, want zo vertelt Cindy: “De bijkomende administratie vind ik echt de grootste uitdaging van het ondernemerschap. De overheid vraagt veel van ons. Dat begrijp ik ook wel, maar het wordt er niet altijd gemakkelijker op. Ik ben goed onderlegd in het begeleiden van mensen. Hele dagen op kantoor zitten vind ik niet leuk. Daarom is het zo fijn dat ACOUNT dat samen met mij oppakt.”

 

Daarom werkt Dagbesteding MEMO Gemert samen met ACOUNT

“Ik werk al sinds 2009 samen met Wendy. Nu heb ik het meeste contact met José, vaak over een ontbrekende factuur of een gekke betaling van de SVB. Zij maken vaak meerdere PGB’s in één keer over. Dan moeten wij uitzoeken van wie dat is. Het fijne aan ACOUNT is dat ze ontzettend goed adviseren op alle fronten van het ondernemerschap, van salarisverwerking tot het lezen van jaarrekeningen.”

Geen vraag is te gek. Ook al stel je 10 keer dezelfde vraag, het team van ACOUNT legt het 10 keer aan je uit. Ik weet dat ik altijd kan bellen of mailen.

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Wil jij ook snel schakelen met je administratiekantoor en altijd antwoord krijgen op ál je vragen?

Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.