Toine van Schijndel van Autobedrijf Saro (Beek en Donk) over ACOUNT

Wendy doet wat ze zegt en zegt wat ze doet

“Onze core business is autoreparaties. Daar ligt onze focus. Van B tot Z, we doen namelijk alles behalve de A van autoverkoop. Ik wil liever niet teveel tijd aan andere zaken besteden. De controle van onze administratie en de jaarrekening laten we daarom liever aan experts over. Sinds 2009 werken we met Wendy Claassen van ACOUNT.

Onze belangrijkste wens is dat de controle bij ons op kantoor plaatsvindt. Voor de mensen van ACOUNT is dat geen enkel probleem. Nu is Wendy elke maand een dagdeel bij ons aanwezig en hoort ze een beetje bij het bedrijf. Het fijne van de samenwerking is dat de lijnen kort zijn en dat Wendy doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Als iets niet duidelijk is, duikt ze erin en zorgt ze dat het duidelijk is. Voor ons is die manier van werken erg plezierig.

Een ander voordeel voor ons is dat we nu maandelijks inzicht hebben in de cijfers en dus sneller en effectiever kunnen bijsturen, mocht dat nodig zijn.” 

Hoe meer inzicht, hoe gerichter ons advies

ACOUNT biedt verschillende administratieve diensten

Je kan voor één of voor meerdere diensten kiezen, wat het beste bij jouw past. Hoe meer inzicht wij hebben in de administratie van jouw onderneming, hoe gerichter wij jou van advies kunnen voorzien. Wij noemen dat meegroeien met onze klanten.

Hier vind je onze belangrijkste diensten op een rijtje