Yolanda van Heugten van Feestshop De Ballon (Helmond) over ACOUNT

Wendy was een enorme hulp tijdens de overname van ons bedrijf

"Ik ben Yolanda van Heugten en sinds 2013 eigenaar van Feestshop De Ballon in Winkelcentrum De Bus in Helmond. Bij ons vind je feestartikelen voor alle feestdagen en seizoenen. Van ballondecoraties en slingers tot cadeauartikelen met leuke teksten en leeftijden erop. Een paar keer per jaar, zoals vlak voor Carnaval, verbouwen we de hele winkel om plaats te maken voor meer dan 2000 stuks carnavalskleding. Ook met Pasen, Koningsdag, Halloween, Sinterklaas, Kerst en tijdens een WK passen we ons assortiment volledig aan.”

Trots op onze klantenservice en producten

“Ik ben het meest trots op onze goede klantenservice en kwalitatieve producten. We staan 100% achter onze producten. Als we er twijfels over hebben, komt het niet in de winkel. We hebben drie dames in dienst die ons visitekaartje zijn. Samen zijn we zes dagen per week open en vlak voor carnaval zelfs zeven dagen. Het is hard werken, maar ze blijven altijd even vriendelijk en behulpzaam. Daar ben ik echt trots op.”

Perfecte begeleiding tijdens de bedrijfsovername

“Ruim tien jaar geleden namen mijn man en ik de winkel over van de toenmalige eigenaar Sjack. Wendy van ACOUNT verzorgde al onze persoonlijke boekhouding en die van Sjack. Toen we de winkel overnamen, was er dan ook geen twijfel: we blijven in Beek en Donk!

Tijdens de overname begeleidde Wendy ons perfect. Ze heeft het overnamebedrag vastgesteld en de contracten opgesteld. Wendy heeft ook de administratie geregeld en de contracten van het personeel op onze naam laten zetten. Tijdens een voorbespreking met Wendy herinnerde ze ons aan dingen die we moesten overwegen tijdens het proces. Ze was een enorme hulp voor ons.”

Ondersteuning, advies en expertise

“Ik raad ACOUNT vaak aan bij andere ondernemers. Het is een behulpzaam en betrouwbaar kantoor. José verzorgt onze administratie altijd perfect en Wendy geeft ons de beste adviezen, bijvoorbeeld om de vrije ruimte in de WKR in te zetten om iets extra's voor ons personeel te doen. Tijdens de coronatijd moesten we één keer aanspraak doen op de NOW. Liesbeth van ACOUNT was daarin expert en regelde alles voor ons. Fantastisch!”

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Sta jij op het punt je bedrijf over te dragen óf een bedrijf over te nemen? En wil jij ook de ervaring en expertise inzetten van Administratiekantoor ACOUNT?

Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.