Marc en Bianca Min over de samenwerking met ACOUNT

Ik heb ACOUNT bijna wekelijks aan de telefoon

‘Word diegene die je vroeger zelf nodig had’. Zo luidt het credo van Backbone Academy. Deze club ervaringsdeskundigen ondermijnt het ronselen van jongeren door zwaardere criminelen. Marc Min en zijn team plukken jongens van de straat, bieden hen kansen en leiden ze op tot jeugdwerker. Hoe het team van ACOUNT hierin past? Dat lees je in deze klantcase.


Wij lezen mensen

“Het team van de Backbone Academy bestaat – in de huidige vorm – 2 jaar. We worden ingehuurd door de gemeente Eindhoven, Bladel, Reusel en draaien nu ook een speciaal project met voetbalsupporters van Willem II die over de schreef zijn gegaan,” vertel Marc. “Wat ons uniek maakt is dat wij geen dossiers lezen of verslagen schrijven. Wij stappen overal op af en lezen mensen.”

 

Bewust op zoek naar een kleiner kantoor

“Marc en ik doen al bijna 20 jaar zaken met Wendy van ACOUNT", gaat Bianca Min -  echtgenote en zakenpartner van Marc - verder. “Toentertijd had Marc zijn eigen bedrijf: Jeugdwerk op Maat en ik had twee kledingzaken in Helmond. In eerste instantie hadden we onze administratie ondergebracht bij een accountantskantoor in Valkenswaard, maar dat groeide zo hard dat we bewust op zoek zijn gegaan naar een kleiner kantoor met meer ruimte voor persoonlijke aandacht. En dat vonden we bij Wendy.”

 

Bijna wekelijks contact

“De Backbone Academy werkt veel met gemeentes en subsidies en dat is best ingewikkeld. Het team van ACOUNT helpt ons daar perfect bij. Ze weten precies wat we willen, waar we goed én niet goed in zijn. Ik heb ACOUNT bijna wekelijks aan de telefoon. De ene keer met een vraag over ons digitaal boekhoudprogramma, dan over de aanschaf van een auto van de zaak. Ook toen ik in 2008 besloot te stoppen met de winkels, stond Wendy echt naast me,” aldus Bianca.

 

Veilige basis voor de jeugdwerkers

“Hetzelfde doet ACOUNT voor de jongens van de Backbone Academy,” gaat Marc verder. “Veel van de jongens die ik van de straat haal, leid ik op tot jeugdwerker op ZZP-basis. Ik breng hen naar ACOUNT en zij begeleiden hen financieel. Ik wil namelijk dat alles voor hen veilig en goed geregeld is. Sommigen ‘kennen wel iemand’ die het goedkoper kan doen, maar dat vertrouw ik niet. Ik wil niet dat ze in de knoop komen. Daarom gaan ze allemaal bij ACOUNT in het traject.”

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Wil jij ook dat de fiscale en financiele administratie van jouw bedrijf/bedrijven goed geregeld is? En wil jij ook de ervaring en expertise inzetten van Administratiekantoor ACOUNT?

Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.