Rian van Vroenhoven van Haarmode Rian (Aarle-Rixtel) over ACOUNT

Ik geef ACOUNT een dikke 9!

“Ik ben Rian van Vroenhoven, eigenaresse van Haarmode Rian. Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we twee kinderen; Naomi en Jay. In 1991 opende ik mijn eerste salon op 25-jarige leeftijd aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Na 5 jaar verhuisden we naar de Dorpsstraat en startte ik met andere ondernemers Beauty Inn. We werkten samen onder één dak om de klanten een heerlijke verwenmiddag te bezorgen.”

“In 1998 besloot ik de zaak te verkopen door een opeenstapeling van dingen die veel impact hadden op mij, mijn personeel en klanten. Maar, na enkele jaren te hebben gewerkt voor een baas, besloot ik toch om weer voor mezelf te beginnen met een salon aan huis. Ik werkte alleen onder schooltijden zodat ik alle tijd had voor de kids en toch mijn passie kon uitoefenen. Dit doe ik nog steeds, inmiddels alweer 19 jaar.”

“In februari 2023 ben ik 40 jaar gediplomeerd kapster. Dat ik na 40 jaar nog steeds iedere dag met plezier aan het werk ben, en mijn klanten na al die jaren nog steeds het vertrouwen in mij hebben en mijn salon bezoeken, daar ben ik enorm trots op!”

“Sinds 2005 ben ik klant bij ACOUNT. Ik ben via een vriendin bij haar terecht gekomen en heb daar geen moment spijt van. Ze zijn er voor de kleine zelfstandige. Je wordt snel geholpen en alle medewerkers in het bedrijf kennen mij en mijn onderneming. Dus iedereen binnen ACOUNT kan mij te woord staan, dat vind ik erg prettig.”

“Ik geef ACOUNT een dikke 9 en zou het alle kleine ondernemingen en ZZP’ers aanbevelen.”

Neem contact op

Ook samenwerken met ACOUNT?

Wil jij, net als Rian, ook altijd kunnen terugvallen op het team van ACOUNT en snel schakelen bij vragen over de administratie van jouw bedrijf?

Neem contact op!
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.