Je kunt een hoop zelf

De betaalbare belastingaangifte van ACOUNT


Echt leuk zal het nooit worden, die blauwe envelop op je deurmat. De slogan van de Belastingdienst luidt‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ en dat klopt. De meeste aftrekposten zijn geschrapt, dat is natuurlijk niet leuk. En de Belastingdienst vult veel gegevens alvast voor je in. Dat is wel leuk en makkelijk, maar controleer dat goed; ingevulde gegevens kloppen namelijk niet altijd. 

Je aangifte zelf controleren kost tijd en voor een ondernemer is tijd duur. Een andere mogelijkheid is ACOUNT inschakelen. Wij controleren jouw belastingaangifte graag en dan weet je dat het goed zit, controleren we ook meteen de toeslagen. 

Als ondernemer kan je al veel zelf 
Kies je voor ACOUNT dan stemmen wij graag met jou af wat je zelf wilt doen.Wil je bijvoorbeeld jouw complete administratie zelf in een boekhoudprogramma boeken (met een maandelijks abonnement)? Of heb je liever dat wij jou dat ook uit handen nemen?

Overigens heb je ook dan nog steeds veel te kiezen. Wil je bijvoorbeeld alleen alles verzamelen en opbergen, en alles op papier aanleveren of ga je liever voor digitaal? Lever je digitaal aan dan kan dat via een speciale app (met een klein maandabonnement), zodat je daarmee ook facturen kan versturen naar klanten, je bonnetjes kan aanleveren en inzicht hebt in je openstaande facturen. Dat levert je gemak én tijdswinst op. 

Genoeg om uit te kiezen
Toch je gegevens liever versturen via de mail? Ook dat kan. En vind je het fijn om elke maand of elk kwartaal inzicht te hebben of geef je alles uit handen? Met het maken van die keuze helpen wij je graag. Kies je voor ACOUNT dan kies je waar jij je prettig bij voelt en waar je zin en tijd voor vrij wilt maken. Welke keuze je ook maakt, wij houden alles voor je in de gaten, sturen bij waar nodig, geven advies en bespreken kansen. Kortom op ACOUNT kun je rekenen!

Hoe meer inzicht, hoe gerichter ons advies

ACOUNT biedt verschillende administratieve diensten

Je kan voor één of voor meerdere diensten kiezen, wat het beste bij jouw past. Hoe meer inzicht wij hebben in de administratie van jouw onderneming, hoe gerichter wij jou van advies kunnen voorzien. Wij noemen dat meegroeien met onze klanten.

Hier vind je onze belangrijkste diensten op een rijtje