Over ACOUNT
Jouw administratie en belasting goed geregeld

Administratiekantoor ACOUNT helpt jou als starter, zzp’er of mkb’er met jouw administratieve werkzaamheden.

Bij ons is Wendy gewoon Wendy en Bram gewoon Bram

Een goed geregelde administratie geeft je rust en meer ruimte voor focus. Het is niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Wij wel en wij weten waar we het over hebben. Al meer dan 16 jaar ondersteunen we ondernemers zoals jij, zodat jij als ondernemer meer tijd en focus hebt voor jouw vak of bedrijf. Dat levert op; meer tijd om te doen waar jij goed in bent. En dat niet alleen; weten dat het goed zit met je administratie is goud waard. 

Onze klanten over ons

Het betaalt zich vanzelf weer terug

“Snoeperij Jantje is een snoepwinkel met bijzonder personeel. Wij verzorgen namelijk de dagbesteding van zo’n 30 mensen. Zij runnen de snoepwinkel. De winkel zelf is ondergeschikt, het gaat ons op de eerste plaats om de zorg van onze mensen. Daar werken we inmiddels met 6 fulltimers, 2 parttimers en 5 vrijwilligers aan. Aan Snoeperij Jantje zijn inmiddels 4 bedrijven verbonden. Dat is een flinke administratie. Niet onze kerntaak. Lees meer

Chantal Rovers Financial Consultant Het team
Neem contact op

Ons team

Verder denken dan nodig is

“Afhankelijk van de grootte van je onderneming kan een administratie met alle bijkomende regels en voorwaarden ingewikkeld zijn. Er zijn veel afspraken en wetten waar je misschien niet eens weet van hebt. Iemand die aan je zijde staat is dan welkom. Wij denken verder dan nodig is. Zien wij een kans of een verbeterpunt dan adviseren wij je daarover.”