Wij zijn op zoek naar een
Assistent Accountant 24-38 uur


Je hebt je jas nog maar amper uit of jouw collega Chantal vertelt vol plezier wat haar dit weekend is overkomen. Terwijl jullie hardop lachend het verhaal aanhoren, gaat Liesbeths telefoon. Het is een klant voor jou met een prangende vraag. Je schakelt meteen om; José voorziet ondertussen het kantoor van koffie. Wendy ontvangt haar klant in de gesprekskamer. Het belooft weer een leuke, diverse én hardwerkende dag te worden.  

Wie niet opgewassen is tegen vier gezellige, ambitieuze dames, kan beter niet in de pen klimmen om te solliciteren. Wie bij Acount wil werken, moet in het team passen. Hier wordt veel gelachen, veel met elkaar gedeeld, maar ook hard gewerkt. De dames stralen precies uit wat Acount is. Een laagdrempelig, toegankelijk administratiekantoor in Beek en Donk waar klant en collega centraal staan. En ja, jij kunt erbij horen: er is plek voor een parttime Assistent Accountant! 

Wat maakt Acount uniek?
Acount is het bedrijf van Wendy Claassen – van Schijndel. Vóór Acount runde zij met haar voormalige compagnon 16 jaar lang financieel administratiekantoor Artifex Finance. 2 jaar geleden is Acount opgericht. Een administratiekantoor, waarvan de deuren altijd openstaan. Dat is ook wat het team uit wil stralen naar ondernemers: Je bent er altijd welkom. Ondernemers kunnen hier terecht voor het bijwerken van de administratie, BTW-aangifte, het samenstellen van de jaarrekening, verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting én financiële en fiscale adviezen. 

Wat ga jij doen als Assistent Accountant?Als Assistent Accountant onderhoud jij veel contact met jouw klanten. Je werkt administraties bij, stelt jaarrekeningen samen, verzorgt aangiftes en stelt begrotingen op. En last but not least: jij adviseert jouw klanten. Je gaat voor een warme relatie. Goede communicatie en nauwkeurig werk. De slogan van Acount is niet voor niets: ‘Daar kun je op rekenen.’ De organisatiestructuur kent weinig lagen; jij krijgt veel verantwoordelijkheid en spart met je collega’s als je vastloopt. Kortom: een super veelzijdige, leuke functie!

Jij springt in het oog bij Acount als je … 
… een hbo-diploma in de richting van Bedrijfseconomie, Accountancy of SPD hebt 
… minimaal 2 jaar ervaring als Assistent Accountant hebt 
… accuraat bent 
… eventueel de ambitie hebt om door te groeien binnen het bedrijf 
… goede communicatieve, sociale vaardigheden hebt 

En jij zou – los van het enorm leuke team – voor Acount willen werken, omdat …
… je uiteraard een goed salaris ontvangt (tussen de €2900,- en €3700,- bruto op basis van een volledige werkweek) 
… je een netto onkostenvergoeding ontvangt 
… 27 vakantiedagen krijgt 

Solliciteren of sparren hierover? 
Wil jij graag over de mogelijkheden sparren als nieuwe belastingadviseur/fiscalist van Acount? Neem dan vooral contact op met Wendy of stuur haar jouw cv en sollicitatiebrief toe, w.claassen@acount.nl