Voorbeeld uit de praktijk

“De meeste van onze klanten zijn blijvers”

“Een klant was pas begonnen met zijn onderneming en werkte vanuit de spreekwoordelijke schuur. We hadden al snel door dat zij niet alle kansen pakte om door te groeien. Ze durfde niet, vond de risico’s te groot. Die stap was één te ver, terwijl zij het wel heel graag wilde.”

“Wij hebben haar situatie samen grondig bekeken en gezorgd voor een degelijke financiële onderbouwing. Elke keer als ik haar nu spreek zegt ze ‘dat had ik nooit durven dromen’. Vanuit de schuur naar zeven personeelsleden. Soms heb je – zelfs als ondernemer - die duw in de rug even nodig. Als we met een goede onderbouwing kunnen laten zien hoe je eventuele risico’s inperkt, dan is dat zo’n duw. Op die manier geven we ondernemers het vertrouwen. Alles wat zij nog maar hoeven te doen is de kans pakken.” 

Hoe meer inzicht, hoe gerichter ons advies

ACOUNT biedt verschillende administratieve diensten

Je kan voor één of voor meerdere diensten kiezen, wat het beste bij jouw past. Hoe meer inzicht wij hebben in de administratie van jouw onderneming, hoe gerichter wij jou van advies kunnen voorzien. Wij noemen dat meegroeien met onze klanten.

Hier vind je onze belangrijkste diensten op een rijtje